University of Atlantia

Course Catalog

Collegium Session CA35 - October 18, 2014 - Barony of Sacred Stone

Registration is now closed for this session. You may sign up for classes at the University Event in person.

View Class Schedule - Grid View

Filter by Class Category

Filter by Track

  # Title Instructor(s) Room Fee Attendees Length Time  
 
1101 Kateryne Ferneley 4/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
1102 Arnbjorg Karlsdottir 4/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
1201 Thomas Brant of Salem 6/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
1202 Marcus Vitellius Ursus 3/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
1203 Amathulla Luciano 2/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
2201 Katarzyna Witkowska 2/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
1301 Amathulla Luciano 5/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
1302 Machteld Cleine 3/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
1303 Efenwealt Wystle 6/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
1304 Isobel Muire 4/∞ 2 hrs 11:00 AM - 1:00 PM
 
2304 Isobel Muire 4/∞ 2 hrs 11:00 AM - 1:00 PM
 
1401 Lofr√≠kr Penningssl√°ttari 10/∞ 1 hr 12:00 PM - 1:00 PM
 
1402 Yvonne Montclair 5/∞ 2 hrs 12:00 PM - 2:00 PM
 
2402 Yvonne Montclair 7/∞ 2 hrs 12:00 PM - 2:00 PM
 
1501 Machteld Cleine 2/∞ 1 hr 1:00 PM - 2:00 PM
 
2501 Magnus Chernyanimus 10/∞ 1 hr 1:00 PM - 2:00 PM
 
1601 Richard Wyn 5/∞ 1 hr 2:00 PM - 3:00 PM
 
1602 Virag Qara Bay 4/∞ 1 hr 2:00 PM - 3:00 PM
 
2601 Wulfstan Egweald 5/∞ 1 hr 2:00 PM - 3:00 PM
 
2602 Virag Qara Bay 2/∞ 1 hr 2:00 PM - 3:00 PM
 
2701 Yvonne Montclair 4/∞ 2 hrs 3:00 PM - 5:00 PM
 
1701 Patricia Matthis 3/∞ 3 hrs 3:00 PM - 7:00 PM
 
2801 Manus MacDay
Sophia Orange
3/∞ 1 hr 4:00 PM - 5:00 PM
 
2901 Yvonne Montclair 4/∞ 2 hrs 5:00 PM - 7:00 PM

Other Session Catalogs