University of Atlantia

Course Catalog

Collegium Session CC12 - April 28, 2007 - Shire of Isenfir

Registration is now closed for this session. You may sign up for classes at the University Event in person.

View Class Schedule - Grid View

Filter by Class Category

Filter by Track

  # Title Instructor(s) Room Fee Attendees Length Time  
 
12 Laelia Sulpiciana 2/∞ hrs
 
8 Isobel Gildingwater of Ditchingham 27/∞ hrs
 
2 Blitha of Wolfhou 12/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
3 Robert of Cundiff 3/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
4 Bell Phoebe de Givet 13/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
6 Greta Klusenaere 16/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
5 Adelicia of Cumbria 12/∞ 2 hrs 10:00 AM - 12:00 PM
 
7 Giuliana Salviati 18/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
9 Alessandra da Venezia 11/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
11 James de Biblesworth 12/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
13 Isobel Gildingwater of Ditchingham 29/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
14 Adriana la Bretonne 10/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
15 Asim al-Talib 20/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
10 Adelicia of Cumbria 12/∞ 2 hrs 1:30 PM - 3:30 PM
 
16 Mathilde Bourette 17/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
17 Iseulte of the Red Cliffs 16/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
18 Alessandra da Venezia 8/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
19 Asim al-Talib 16/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
20 Bell Phoebe de Givet 11/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
21 Philippa Tillinghast 13/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
22 Asim al-Talib 15/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
23 Maddalena Salutati 12/∞ 2 hrs 3:30 PM - 5:30 PM
 
25 Katharine Devereaux 8/∞ 2 hrs 3:30 PM - 5:30 PM
 
24 Robert of Cundiff 7/∞ 3 hrs 3:30 PM - 6:30 PM
 
26 Giuliana Salviati 7/∞ 2 hrs 4:30 PM - 6:30 PM
 
27 Ă“rlaith Carey 6/∞ 2 hrs 4:30 PM - 6:30 PM
 
28 Mathilde Bourette 7/∞ 1 hr 5:30 PM - 6:30 PM
 
29 Katharine Devereaux 12/∞ 1 hr 5:30 PM - 6:30 PM

Other Session Catalogs