University of Atlantia

Course Catalog

Collegium Session CC14 - June 28, 2008 - Canton of Crois Brigte

Registration is now closed for this session. You may sign up for classes at the University Event in person.

View Class Schedule - Grid View

Filter by Class Category

Filter by Track

  # Title Instructor(s) Room Fee Attendees Length Time  
 
101 Livia Zanna 1/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
102 Morwenna Trevethan 6/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
103 Sine ni Dheaghaidh 16/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
104 Asim al-Talib 10/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
106 Talorgen nepos Wrguist 3/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
107 Amye Elizabeth Barrington 1/∞ 1 hr 9:00 AM - 10:00 AM
 
105 Gwenllian ferch Gwilim 1/∞ 2 hrs 9:00 AM - 11:00 AM
 
201 Livia Zanna 6/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
202 Kisaiya Zingara 9/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
203 Christophe of Grey 7/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
204 Talorgen nepos Wrguist 2/∞ 1 hr 10:00 AM - 11:00 AM
 
301 Sunneva de Cleia 3/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 AM
 
302 Adriana la Bretonne 10/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
303 Alisoun MacCoul of Elphane 1/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
304 Kisaiya Zingara 7/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
305 Jeanmaire Ilaria Beatrice du Domremy 10/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
306 Jonathan Blackbow 5/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
307 0/∞ 1 hr 11:00 AM - 12:00 PM
 
401 Sunneva de Cleia 8/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
402 Adriana la Bretonne 6/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
403 10/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
404 Rhiannon ui Neill 6/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
405 Morwenna Trevethan 5/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
406 Jonathan Blackbow 3/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
407 Christophe of Grey 7/∞ 1 hr 1:30 PM - 2:30 PM
 
408 Adeliza of Bristol 4/∞ 2 hrs 1:30 PM - 3:30 PM
 
501 Gwenllian ferch Gwilim 1/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
502 Jonathan Blackbow 3/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
503 Jeanmaire Ilaria Beatrice du Domremy 10/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
505 Christophe of Grey 7/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
506 Adriana la Bretonne 7/∞ 1 hr 2:30 PM - 3:30 PM
 
504 Sine ni Dheaghaidh 5/∞ 2 hrs 2:30 PM - 4:30 PM
 
601 Adriana la Bretonne 9/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
602 Robert Thompson 6/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
603 Rhiannon ui Neill 16/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
604 Jeanmaire Ilaria Beatrice du Domremy 11/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
605 Christophe of Grey 1/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM
 
606 Adeliza of Bristol 3/∞ 1 hr 3:30 PM - 4:30 PM

Other Session Catalogs